restaurant oud zuid

Restaurant Amsterdam Zuid

Restaurant Amsterdam Zuid

 

Ben je op zoek naar een avondje uit eten in Amsterdam Zuid? Kom dat naar restaurant CavaTaria voor een heerlijke avond ondeugend genieten met een Spaans wijntje.

Restaurant CavaTaria is een themarestaurant waarbij je je een beetje in de kerk waant, met glas-in-loodramen, muurschilderingen en een kapel. Maar, je vind ook de zeven zonden op de menukaart, een ‘stairway to hell’ naar de kelder en natuurlijk de sprankelende Cava wijnen op elke tafel.

Kom een totaalbeleving ervaren in Amsterdam Zuid aan de Cornelis Krusemanstraat vlak bij het Valeriusplein en op loopafstand van het Haarlemmermeerstation. Ook het Vondelpark is slechts op een steenworp afstand. Je kunt gewoon aan de straat parkeren, op zondag gratis.

Ook het Amsterdams Lyceum is vlak om de hoek. Kom je bij ons voor je eerste date? Dan is de cava on the house!  Op vrijdag tussen vijf en zeven zijn de cocktails in de aanbieding, en elke zinvolle zondag zijn er familie specials.

Bij restaurant CavaTaria in Amsterdam Zuid is samen Spaans eten heilig. Gecombineerd met de grootste variatie cava’s die je maar kunt bedenken, kom je eerlijk Spaans eten ‘aanbidden’, elke dag behalve op maandag, vanaf vier uur ’s middags.

Het eeuwige feest van Amsterdam Zuid beloofd hapjes plankjes, cavas of sangria en dagverse pinchos. Je kunt er ook calamares vinden, of gambas, of andere heerlijke visgerechten. Natuurlijk zijn er hammen, worsten, kazen en olijven in overvloed. Er staan ook ribbetjes, diamanthaas en kroketjes op het menu.

Teveel gegeten van onze heerlijke paella uit Valencia van vermicelli? Er staat ook een echte biechtstoel voor je klaar om je te verlossen van je zonden. Of je kunt in plaats daarvan nog even nagenieten met een vino, cerveza of andere drankjes.

Als je een onvergetelijke eet-ervaring wil beleven in Amsterdam Zuid, kom dan bij CavaTaria voor een authentiek Spaanse maaltijd met een moderne twist. Onze broeders en zusters nemen je graag mee op deze onvergetelijke reis.

In naam van de cava, het voedsel, en het heilige feest. Amen